Dansteam

Wil je meer weten over de dansleiders? Klik dan op de foto aan de rechterzijde.

hey hey iedereen,

Mijn  naam is Laura - ja ik weet het, nog één. Daarom zal je de andere dansleiders mij soms Cauwie horen noemen.  Ik ben geboren op 9 oktober 1999 en daarmee de jongste dansleider in ons geweldig dansteam.
Samen met mijn ouders en broer woon ik in Londerzeel, maar van maandag tot vrijdag vind je mij terug in Gent.  Daar zit ik op kot en studeer ik Taal-en Letterkunde (Engels-Zweeds).  Voor ik bij Gembada danste, heb ik 5 jaar de wereld van het turnen verkend.  Toen ik de overstap maakte naar de middelbare school, had ik zin in iets nieuws. Na het overwegen van verschillende sporten ben ik op aanraden van vrienden bij Gembada terecht gekomen.  Hier heb ik nog geen spijt van gehad.
Ik dans enorm graag en hou ervan om nieuwe dingen bij te leren.
Naast dansen heb ik ook veel interesse in kunst, mode, film en literatuur maar het liefst breng ik tijd door met mijn vrienden.
 

Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers, om een betere ervaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en om de prestaties en het nut van onze site te verbeteren. Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer