Dansteam

Wil je meer weten over de dansleiders? Klik dan op de foto aan de rechterzijde.

Sinds ik op 1 september 2018 volwaardig dansleidster bij Gembada ben geworden, na 3 jaar dansassistente, staat er een foto met mij erop te blinken op de website.  Supertrots ben ik daarop.  Uiteraard! Maar, tegelijkertijd is mij gevraagd mezelf in een kort tekstje en op een leuke manier voor te stellen... gemakkelijker gezegd dan gedaan.  In ieder geval, hieronder een verdienstelijke poging.

Ik ben Lieselot Wouters, geboren op 7 februari 1998 (rond 23u50) en ik heb me laten vertellen dat er die avond een goede film op tv was, die mijn ouders daardoor niet hebben kunnen uitzien.....sorry ;-)
Ik woon momenteel nog thuis (jaja, bij diezelfde ouders), in Mollem, samen met mijn jongere-maar al lang niet meer kleinere-broer Casper.
Ik studeer Voedings-en Dieetkunde aan de Erasmus hogeschool Brussel te Jette en zit in mijn eerste (van de drie) jaar.  Wat ik er later exact mee wil gaan doen en waar ik wil gaan werken, dat weet ik nog niet. We zien wel, ik heb tenslotte nog tijd.

Ergens in 2009 heb ik, waarschijnlijk bleek van de stress, met een zelfgemaakt dansje meegedaan aan een auditie voor Gembada en ... jippie ik mocht erbij!  Sindsdien heb ik al 3 spektakels mogen meemaken (Seasoning, Rewind en Lifetime).  Behoorlijk intens, maar oh zo fantastisch leuk!

Ik weet wel, Gembada staat voor GEM(eentelijke) BA(sisschool) DA(ansgroep) maar wat mij betreft mag dat ook zijn G(ewoon) E(weigen) M(ega) B(angelijk)
A(amuseren) D(oor) A(ltijd plezier te beleven aan het dansen).  Je snapt het hè, voor mij betekent Gembada dansen én fun én vrienden én een smile op mijn gezicht.

In dit nieuwe dansjaar 2018-2019 volg ik zelf dansles én sta ik ook aan de andere kant, als dansleidster... spannend!
Je kan me op Gembada steeds terugvinden op vrijdagavond én ofwel op woensdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag, het is te zien aan welke groepen ik dansles geef.

Buiten het dansen besteed ik mijn vrije tijd aan onze 2 huisdieren Frits en Basil..... neen, geen 2 cavia's maar een kat en een hond.... in die volgorde.
En daarnaast vraagt mijn vriend/lief ook soms wat aandacht, dat spreekt voor zich.

Ik ben er volledig klaar voor om het komende dansjaar, en hopelijk nog een groot aantal toekomstige dansjaren, er het beste van te maken!
Jullie ook? 

Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers, om een betere ervaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en om de prestaties en het nut van onze site te verbeteren. Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer