Dansteam

Wil je meer weten over de dansleiders? Klik dan op de foto aan de rechterzijde.

Hallo iedereen!

Ik ben Amber, 19 jaar en een écht dansbeest!  Ik zit nu in mijn tweede jaar verpleegkunde en dansen is al van kleins af aan mijn grootste passie.  Mijn papa zegt altijd : "Amber, gij kon eerst dansen en dan pas lopen".  Ik ben op mijn 3 jaar begonnen met kleuterdans bij Footloose en toen ik hoorde van Gembada wou ik meteen naar daar!  In 2006 heb ik dan auditie gedaan.... SUUUUPERVEEL stress natuurlijk , maar ik was enorm blij toen ik daar mocht beginnen dansen.  Dit is intussen mijn 12de jaar bij Gembada, maar wel mijn 1ste jaar als dansleider.  Ik heb wel al een paar jaar als dansassistent achter de rug.  Ik vind dit geweldig en hoop dat ik het nog heel lang kan blijven doen.

Naast dansen doe ik ook aan crossfit.  Dit is fitness, gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd in één trainingsvorm.  Tijdens de training is het de bedoeling om de bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uit te voeren. 
MAAR zoals ik al zei..... dansen blijft mijn grootste passie.
Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers, om een betere ervaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en om de prestaties en het nut van onze site te verbeteren. Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer