Dansteam

Wil je meer weten over de dansleiders? Klik dan op de foto aan de rechterzijde.

Hallo iedereen,

Ik ben Laura Van Den Eynde en ben geboren op 30 november in het swingend jaar 1994. Na mijn hogere studie Bedrijfsmanagement en Marketing ben ik gestart als logistiek verantwoordelijke bij Delhaize en momenteel werk ik als logistiek coördinator/verantwoordelijke voor een verpakkingsbedrijf van fruit en groenten.
In het 3de kleuterklasje viel het al meteen op : ik kon niet stilzitten en was continu aan het dansen. Toen besloten mijn ouders mij in te schrijven in een dansgroep. Tot het 5de leerjaar danste en swingde ik bij Footloose.  Toen ik de kans kreeg om bij Gembada te starten, kwam mijn droom uit.  Super fier vertelde ik tegen iedereen dat ik bij Gembada danste!
Enkele jaren geleden heb ik samen met Laura Huygh de taak van artistieke leiding overgenomen. Dit zorgt voor veel druk op onze schouders, maar toch ook voor extra veel plezier. 
Wanneer ik niet op de dansvloer sta, kan je mij aan de zijlijn van een voetbalplein vinden.  Mijn vriend is een voetballer.
Ik geniet ervan mij te kunnen uitleven met dansen en mijn zelfgemaakte choregrafiën te kunnen aanleren aan jong en oud.
Heel veel dansplezier!

Groetjes,
Laura Van Den Eynde

 

Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers, om een betere ervaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en om de prestaties en het nut van onze site te verbeteren. Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer